15 Haziran 2011 Çarşamba

Call of Duty: Modern Warfare 2 hileleri

Call of Duty: Modern Warfare 2 hile kodları cheats trainer



Hile KODLARI:

Önce oyunun üzerini sağ tıklayıp dosya konumunu ,ordanda players dosyasını, ordan da config dosyasını(not defteri konumunda) açın. Yazıların en sonuna gelin yani yazının bittiği yere seta thereisacow "1337" yazın.olduğu gibi yazın. Yani boşluklar ve " " simgeleri kesinlikle olcak. Kaydedip çıkın. Bu hilelerin çalışmasını sağlayacak.

Şimdi aynı dosyaya yeniden girin.Dosyanın en üst kısmında bind 1 "weapnext" gibi ayarlar göreceksiniz, bunlar tuş ayarları. bind 1 "weapnext" den sonra aynen şunları yazın (Boşluklarıda söyleyecem harfi harfine yapın):

bind U "god"bind Y "give ammo"bind T "notarget" bunları yazın.

İşte bu kadar :) Büyük harf ve boşluk koyduğum yerleri aynen yazıp kaydedip ve çıkın. Oyuna girin ok dir herşey çalışmazsa sırasıyla; u'ya y'ye ve T'ye basın. Ondan sonrada ölümsüzlüğün tadını çıkarın. ;) Bu arada u ölümsüzlük, y sınırsız cephane...




TRAINER:

Call of Duty: Modern Warfare 2 oyununun PC versiyonunda trainer bazlı hileleri kullanabilirsiniz.


Trainer hile kodları aşağıda verilmiştir:

INSERT – Trainer’ı açar

NUMPAD1 – Hile: Sınırsız sağlık

NUMPAD2 – Hile: Sınırsız şarjör

NUMPAD3 – Hile: Sınırsız el bombası

NUMPAD4 – Hile: Şarjör değiştirme gereksinimini ortadan kaldırır

NUMPAD5 – Görünmez düşmanı aç

NUMPAD6 – Görünmez düşmanı kapat

NUMPAD+ - Süper hız

NUMPAD- - Ağır çekim

NUMPAD. – Normal Hız

DELETE – Hepsini iptal et


Modern Warfare 2 trainer download:
Buradan indirin


Tactical Nuke:

Multiplayerda ölmeden arka arkaya 25 kişiyi öldürürseniz istediğiniz zaman kullanabileceğiniz “Tactical Nuke” adlı bir atom bombasına sahip olursunuz. Bu bombayı kullandığınızda siz dâhil tüm oyuncular ölür. Dolayısıyla öldürme seriniz de sona erer.


Müze bonus bölümü:

Oyunu bitirdikten sonra single player görevlerine girin. En sonda beliren “Museum” adlı yeni görevi seçin. Bölüme başladığınızda etrafı iyice inceleyin ve stratejik noktaları belirleyin. Çünkü burada sizi zorlu bir çatışma bekliyor. Cephane kutularındaki silahları ve mermileri alın. Odaların girişindeki çalışma masalarına gidin. Masalarda “Don’t Press” (Basmayın) etiketli bir düğme göreceksiniz. Bu düğmeye bastığınız takdirde oyundaki karakterlerden yaklaşık 30 tanesi sizi öldürmek için gelecek. Başlangıçta bir zorluk seviyesi seçeceksiniz. İlk dalga tamamlandıktan sonra bunu belirten bir ses duyacaksınız. Bölümü tamamlamak için bir düşman dalgasını daha temizlemeniz gerekiyor. Düğmeye basmadan önce birilerine ateş etmeyin, çünkü bunlar geçerli olmayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blog Arşivi